(Viber, WhatsAppp)

+7 968 739 66 09; +31 685 513 087 

          

       

     

                     

                                

                  

 

 

VDA PRIME - Uw groothandel in bloemen en zaden

VDA PRIME B.V. is één van Nederlands meest toonaangevende groothandel in bloemzaden, bloembollen en op maat geteelde bloemen.

Wij houden ons al vele jaren bezig met bloemen en alles wat met hun cultivatie te maken heeft. Gedurende deze tijd zijn we erin geslaagd onze service aan te passen aan het ideaal, een vertrouwensrelatie op te zetten met veel klanten en erkende toonaagevende leveranciers. 

VDA Prime betekend, bovenal, betrouwbaarheid. We garanderen onze klanten zaden van hoge kwaliteit, die al enkele jaren levendig worden bevestigd door de zaailingen en succesvolle winstgevende resultaten. De collectie van onze producten omvat meer dan 10.800 variëteiten! We selecteren zorgvuldig bedrijven voor de aankoop van produkten en we kunnen vol vertrouwen zeggen dat we enkel samenwerken met erkende professionele merken en dat wij hun officiële distributeurs zijn.

Wij zijn bijvoorbeeld een exclusieve Wave® dealer voor PanAmerican Seed. Tevens zijn wij sinds Oktober 2018 ook een officiële dealer voor Syngenta Flowers in Kazachstan.

Elke dag genieten op de hele wereld mensen van de schoonheid van bloemen, om hun veelvoud aan kleuren en decoratieve mogelijkheden. Wij zijn trots om aan dit gevoel een bijdrage te kunnen leveren met onze producten

 

 

Contact wereldwijd

Start chat in WhatSapp

Watertuin 278
3772VE  Barneveld, Netherlands.

T.: +31 685 513 087; +7 968 739 66 09

EmailVdaprimeflower@outlook.com